søndag 25. januar 2009

Om meg

Hei
Jeg heter Bjørg Hilde Berg og bor i Arendal kommune. Jeg har vært født i 45 år, gift med Arne Johan og har to barn (Kai Gunnar og Tonje) 4 hester (Sara og Brårviks Balio Cassica - Cassi som er mor og datter tinker, Linca Landlyst som er New Forest og Maestoso Balaton som er Lippizaner) samt en liten jyde (Maskott) som bor her på ubestemt tid. I tillegg består husstanden av 2 katter.
Jeg driver egen systue (Bjørg Hilde's Systue) og holder for tiden på å utdanne meg til kostymesyer. Jeg har sydd siden 1990 år og har i tillegg til å sy bunader, klær og andre ting, sydd flere historiske drakter til meg og min mann. Jeg har også sydd uniformer og uniformsdeler til kanonjolla i Risør samt andre kunder.
Jeg vil også karekteirsere meg selv som hobby tekstilkunstner. Jeg lager veggbilder med applikasjoner og broderier på min egen måte selv om insperasjonen hentes fra andre kunstnere foreløbig. Jeg har en Pfaff Creative Vision symaskin som jeg er veldig glad i. Den kan både brodere og sy pluss at jeg kan redigere stingene som ligger maskinen dersom jeg har behov for det. I tillegg er jeg veldig glad i å bruke vannløslige pastellkritt som jeg fikserer med styrkejern.
Alt dette kommer jeg tilbake til. Jeg skal love dere at jeg skal legge inn både bilder og kommentarer på arbeide mine etter hvert.
Vennlig hilsen Bjørg Hilde

1 kommentar:

  1. Hei! Nå går det bra å legge inn kommentar! :o)

    SvarSlett